За нас

Разположени в сърцето на София, MyCity Apartments предлагат на гостите си уютен и удобен престой за работа, туризъм или удоволствие. Нашите общо 11 апартамента са модерни и приятно обзаведени и могат да настанят както самостоятелни гости, така и групи до 6 човека.

Апартаментите посрещат гости от 2015г., но от началото на 2019г. имат освежена визия, нови домакини, ново име и концепция за грижа и гостоприемство. Нашата основна цел е да осигурим щастието на гостите ни. Следователно, ние ви предлагаме чисти апартаменти, опция за по-дългосрочно настаняване, и изобщо, опитваме се да отговорим на вашите очаквания и да удовлетворим всички нужди. Ние гарантираме безпроблемния ви престой по начина, по който вие искате, и за колкото време го искате. MyCity Apartments ви дава повече време да се фокусирате върху по-цветните и интересни аспекти от вашите пътувания!

MyCity Apartments са подходящи за хора, които искат да прекарат времето си в спокойна обстановка с чаша вино пред телевизора, или пък с чаша кафе на балкона. Това също така е и точното място за тези, които искат да опознаят София, защото апартаментите се намират в самия център и до много от забележителностите и паметниците се стига пеша съвсем бързо. Президентството, църквата “Света Неделя” и основната пазарска улица “Витоша” са на 1км, летище София е на 12км, а планината Витоша е на разстояние от близо 20км.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем скоро!